Termeni & Condiții

Reguli de Confidentialitate


PENTRU UTILIZAREA ACESTUI SITE (www.oborplazaresidence.ro) ESTE NECESAR SĂ CITIȚI ȘI SĂ ACCEPTAȚI ACESTE REGULI ÎN TOTALITATE. VIZITAREA ÎN CONTINUARE A ACESTUI SITE ȘI UTILIZAREA MODULULUI DE SOLICITĂRI DE OFERTĂ ȘI ABONARE NEWSLETTER, PRESUPUNE CA SUNTEȚI DE ACORD CU ACESTE REGULI.

Siteul web www.oborplazaresidence.ro este proprietatea SC Doraly Mall SRL și este un site comercial destinat prezentării produselor și serviciilor prestate și/sau comercializate de SC Doraly Mall SRL sau de colaboratori ai acesteia.

Definiții:

Utilizator – persoană care utilizează serviciile acestui site (vizualizare, accesare de informații, browsing, înregistrare, cereri de servicii sau cotații de preț, etc.)

Răspundere limitată:

Toate datele introduse de utilizatori la trimiterea unui email sau la plasarea unei solicitări de ofertă sau programări pentru vizionare prin intermediul siteului www.oborplazaresidence.ro sau a pagini de social media sunt responsabilitatea acestora, Doraly Mall neasumându-și nici o vină pentru eventualele erori ce survin din prelucrarea acestor date.

  • Materialele, ofertele si serviciile site-ului trebuiesc tratate „așa cum sunt” fară nici o garanție de orice fel, acestea putând sa ajungă la un moment dat să nu mai fie de actualitate, iar societatea se disculpă de orice daune, răspunderi sau cheltuieli suplimentare provenite din natura conținutului acestui website.
  • Link-urile către alte site-uri și prezente pe oborplazaresidence.ro nu sunt proprietatea noastră și de aceea nu ne asumăm responsabilitatea pentru acestea sau conținutul lor. Dacă decideți să le utilizați, o faceți pe propria răspundere.
  • Crearea unui link între acest website și un altul, nu este permisă fără acordul scris al SC Doraly Mall SRL.

Confidențialitate:

Doraly Mall detinator al OBOR Plaza Residence actioneaza ca operator de date cu caracter personal, inregistrat la ANSPDCP sub nr. 19375.

Doraly Mall garantează confidentialitatea acestor date, angajându-se să nu publice, divulge, vândă aceste informații fără acordul proprietarului.

Doraly Mall poate colecta, stoca și folosi informații despre utilizator, pe care acesta le-a oferit vizitând siteul www.oborplazaresidence.ro (de exemplu printr-o cerere sau printr-un formular de inregistrare, contract, etc.).

Aceste informații pot include, fără a se limita la, nume si prenume, adresă de e-mail, adresă de facturare, număr de telefon, număr de fax, numele si forma juridica, în cazul persoanelor juridice, numarul de înregistrare la Registrului Comerțului sau Codul Fiscal, și orice alt fel de informație în legătura cu modul în care utilizați produsele și serviciile noastre.

Informațiile despre utilizator pot fi folosite de SC DORALY MALL SRL doar în scopuri asociate comercializării serviciilor și produselor din websiteul www.oborplazaresidence.ro, cum ar fi: intocmirea unor contracte, procesarea comenzilor sau cererilor utilizatorului, oferirea de produse și/sau servicii către utilizator, soluționarea cererilor, întrebărilor sau a reclamațiilor făcute de către Utilizator, realizarea studiilor de piață și de produs și marketingul produselor și al serviciilor oferite de Doraly Mall și ale colaboratorilor săi, contactarea utilizatorului (inclusiv prin posta, email, fax, mesaje text, telefon sau orice alt mijloc de contact) in legatura cu oferte de produse și servicii.

Nu vor fi considerate confidențiale sau exclusive următoarele: comentarii sau materiale trimise noua prin website sau prin intermediul paginilor de socializare, inclusiv raspunsuri la chestionare, întrebări, comentarii, cereri de informații și sugestii. Acestea vor putea fi reproduse, utilizate, prezentate, expuse, transformate și distribuite de către noi fără restricții.

Utilizatorii sunt răspunzători pentru propriile activități frauduloase sau ilegale pe acest website și li se interzice folosirea acestuia pentru a obține date personale ale altor utilizatori. Ne rezervăm dreptul de a înștiința instituțiile corespunzătoare cu privire la activitățile infracționale.

Drepturi de autor:

Toate imaginile de pe site-ul www.oborplazaresidence.ro sunt propietatea Doraly Mall sau a unor entități conexe, iar copierea, reproducerea sau folosirea acestor imagini în alt scop decât pur informativ nu este permisă decat cu informarea și acordul expres și prealabil al societății noastre.

Locație


Brăila, Str. Transilvaniei nr.2

Poziționare excelentă, în vecinătatea facilităților esențiale:

  • Centrul Comercial al Brăilei (Carrefour, Brico Depot, Jysk, Jumbo) - 150 m
  • Școala gimnazială Dimitrie Cantemir - 500 m 
  • Grădiniță Furnicuța - 500 m
  • Liceul Panait Cerna - 500 m
  • Piața Agroalimentară- 700m  
  • Grădiniță nr. 3 - 2 km  
  • Grădiniță Luceafărul și Liceul Pedagogic - 2,6 km