Politica de protecție a datelor

NOTA DE INFORMARE


Din 25 mai 2018 este aplicabil Regulamentul European 2016/679 privind protecția persoanelor fizice referitor la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor  date (“Regulamentul”). Scopul principal al acestuia este creșterea nivelului de protecție  a datelor personale și crearea unui climat de încredere care să pemită fiecarei persoane controlul asupra propriilor date. Astfel, considerăm că este un moment potrivit să vă informăm despre cum vă protejăm datele personale și cum ne ținem răspunzători față de prevederile Regulamentului European.

Ce date personale prelucram?

Categorii de date cu caracter personal colectate Datele cu caracter personal pe care le prelucrăm ca urmare a utilizării de către dvs. a website-ului oborplazaresidence.ro pot include:

 • informații de contact, cum ar fi numele și prenumele dumneavoastră, adresă de e-mail, telefon;
 • detalii despre tipul de locuință pe care v-o doriți;
 • • IP-ul dvs. care se prelucrează în momentul în care intrați în legătură cu operatorul nostru de pe site;
 • detalii ale vizitelor dumneavoastră pe site-ul nostru (în acest sens vă recomandăm să citiți Politica referitoare la modulele cookies);
 • datele pe care le furnizați operatorului de pe site, în cazul în care folosiți serviciul de chat;
 • alte informații pe care ni le transmiteți dvs. cu ocazia formulării unei solicitări pe site sau ca urmare a transmiterii lor pe email sau telefon Colectăm datele dvs. care provin în urma unei cereri pe email sau telefon
 • Colectăm date cu caracter personal ce se referă la nume, prenume, adresă de email, telefon în vederea menținerii unei corespondențe sau comunicări cu dumneavoastră. Astfel, în cazul în care formulați o cerere pe email sau telefon, vom prelucra datele dumneavoastră în vederea soluționării acesteia. • În acest context, dacă situația expusă de dumneavoastră spre solicitare o impune, vom putea transmite datele dumneavoastră de contact instituțiilor financiare și guvernamentale, companiilor de transport sau poștei.
 • Cu excepția situației expuse mai sus, datele furnizate de dumneavoastră în cursul navigării site-ului oborplazaresidence.ro vor fi utilizate de Doraly Mall doar în interes propriu și nu vor fi transmise către terți decât dacă s-a obținut în prealabil acordul dvs.

Cum prelucram datele tale personale?

SC DORALY MALL SRL detinator al OBOR Plaza Residence actioneaza ca operator de date cu caracter personal, inregistrat la ANSPDCP sub nr. 19375. In vederea finalizarii cu succes a unei tranzactii imobiliare, prelucram datele personale doar pentru scopuri legitime, precum acela de a-ti furniza produse si servicii imobiliare, de a te identifica prin intermediul mijloacelor de comunicare sau in sediile noastre, in scop de marketing direct, pentru imbunatatirea si dezvoltarea produselor si serviciilor pe care ti le oferim, pentru a preveni si combate fraudele, etc. Prelucrarea datelor personale se intemeiaza intotdeauna fie pe executarea contractelor incheiate de dvs. cu noi, respectiv: contractul de rezervare, antecontractul de vanzare – cumparare si contractul de vanzare- cumparare, fie pe nevoia de a respecta o obligatie legala, pe interesul legtim, pe consimtamantul tau daca te-ai manifestat optiunea in acest sens, in scris sau verbal, dupa caz.

Comunicam date personale catre alti destinatari

Pentru a-ti oferi servicii cat mai competitive, pentru a executa tranzactiile imobiliare pe care le doresti, pentru indeplinirea obligatiilor legale ce ne revin sau in alte scopuri legitime este posibil sa transmitem datele tale personale catre : birourile notariale , institutiilor financiare bancare si non bancare , intermediari de credite , autoritati publice , organele judiciare, consultanti externi catre care am externalizat furnizarea anumitor servicii si alte categorii de destinatari, exclusiv din Romania, asigurandu-ne insa intotdeauna ca instituim garantii adecvate pentru protejarea datelor tale.

Cat timp prelucram datele personale?

Datele tale personale sunt prelucrate atat la initierea procesului de cumparare a unei locuinte cat si ulterior, pe tot parcursul relatiei contractuale si dupa finalizarea acesteia, cel putin pe perioada impusa de prevederile legale aplicabile in domeniu , inclusive, dar fara limitare, la dispozitiile privind arhivarea , care precizeaza la acest moment obligativitatea pastrarii documentelor financiar contabile, pe o perioada de 10 ani calendaristici .

Care sunt drepturile tale si cum pot fi exercitate?

Pe langa drepturile existente, de la data aplicarii Regulamentului beneficiezi de drepturi aditionale. Iata lista completa a drepturilor pe care le ai :

 • Dreptul la informare – pot solicita informatii privind activitatile de prelucrare a datelor tale personale;
 • Dreptul la rectificare – poti rectifica datele personale inexacte sau le poti complete;
 • Dreptul la stergerea datelor ( “dreptul de a fi uitat”) – poti obtine stergerea datelor , in cazul in care prelucrarea acestora nu a fost legala sau in alte cazuri prevazute de lege ;
 • Dreptul la restrictionarea prelucrarii-poti solicita restrictionarea prelucrarii in cazul in care contesti exactitatea datelor, precum si in alte cazuri prevazute de lege ;
 • Dreptul de opozitie – poti sa te opui in special , prelucrarilor de date care se intemeiaza pe interesul nostrum legitim .
 • Dreptul de a depune plangere – poti depune plangere fata de modalitatea de prelucrare a datelor personale la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii datelor cu Caracter Personal ;
 • Dreptul la portabilitatea datelor – poti primi , in anumite conditii, datele personale pe care ni le ai furnizat, intr un format care poate fi citit automat sau poti solicita ca respectivele date sa fie transmise altui operator ;
 • Dreptul de retragere a consimtamantului– in cazurile in care prelucrarea se intemeiaza pe consimtamantul tau, ti l poti retrage oricand. Retragerea consimtamantului va avea efecte doar pentru viitor, prelucrarea efectuata anterior retragerii ramanand in continuare valabila ;
 • Drepturi suplimentare aferente deciziilor automate : poti cere si obtine interventia umana cu privire la respectiva prelucrare, iti poti exprima propriul punct de vedere cu privire la aceasta si poti contesta decizia.

Iti poti exercita aceste drepturi , fie individual, fie cumulat, foarte usor, prin simpla transmitere a unei solicitari la sediul nostru din Mun. Constanta, Sos. Mangaliei 84, jud. Constanta sau prin Email la: office@doralymall.ro

In plus , am numit un Ofiter pentru Protectia Datelor care poate fi contactat daca exista nelamuriri cu privire la orice aspect ce tine de protectia datelor personale , prin transmiterea unei cereri la datele de contact anterior mentionate .

Nu in ultimul rand , trebuie sa stii ca informatiile complete si permanent actualizate  privind prelucrarea datelor personale le vei putea gasi, la adresa :https:// www.oborplazaresidence.ro, , precum si in biroul de Vanzari al companiei noastre situat in Braila, Str. Transilvaniei nr.2, bloc T, Ap.1 . De asemenea , ne poti suna oricand si cere mai multe detalii la numarul de contact 0725/552.552 sau 0241/587.500.

Dreptul tau de a depune plangere se poate exercita prin transmiterea acesteia catre: ANSPDCP la datele de contact: Bd. G-ral Gheorghe Magheru 28-30, sector 1, Bucuresti, cod postal 010336, telefon, +40.318.059.211 e-mail: anspdcp@dataprotection.ro

 • Am fost informat cu privire la cele de mai sus si imi exprim consimtamantul scris pentru prelucrarea datelor mele cu caracter personal pentru situatiile prevazute de regulamentul mai sus mentionat.
 • Sunt de accord sa fiu contactat pentru a primi prin email sau telefonic informatii comerciale cu potential interes pentru mine, despre produsele furnizate. In baza acestui accord voi primi informari si materiale promotionale, pana la solicitarea mea la dezabonare.

Nume si Prenume:
____________________________

Telefon:
____________________________

E-mail:
____________________________

Data:
____________________________

Semnatura:
____________________________

Locație


Brăila, Str. Transilvaniei nr.2

Poziționare excelentă, în vecinătatea facilităților esențiale:

 • Centrul Comercial al Brăilei (Carrefour, Brico Depot, Jysk, Jumbo) - 150 m
 • Școala gimnazială Dimitrie Cantemir - 500 m 
 • Grădiniță Furnicuța - 500 m
 • Liceul Panait Cerna - 500 m
 • Piața Agroalimentară- 700m  
 • Grădiniță nr. 3 - 2 km  
 • Grădiniță Luceafărul și Liceul Pedagogic - 2,6 km