Contact Rapid

Completati campurile de mai jos cu datele dvs. de contact, iar unul dintre agentii nostri de vanzari va raspunde solicitarii dvs.

Apartamente Vandute/Rezervate - 5/66

Detalii Tehnice

Infrastructura

Fundatiile sunt de tip radier general din beton armat C25/30. Terenul este imbunatatit cu ajutorul incluziunilor rigide sub forma pilotilor de indesare din beton nearmat.

Suprastructura

Suprastructura de rezistenta este realizata din pereti de beton armat cu grosimea de 30 cm si grinzi cu sectiuni diferite. Planseele nivelurilor inferioare au grosimea de 25 cm in zona parcarii, iar la nivelurile curente, grosimea este de 15,5 cm. Peretii exteriori si interiori dintre apartamente sunt din zidarie de caramida POROTHERM cu grosimea de 30 cm. Peretii de compartimentare ai apartamentelor au grosime de 11,5 cm si sunt executati din caramida POROTHERM.

Finisaje interioare

Pardoselile finite ale apartamentelor sunt din gresie, parchet laminat, racordarea suprafetelor facandu-se cu baghete de mascare. Zugravelile sunt efectuate cu var lavabil de culoare alba. Glafurile ferestrelor sunt din PVC la interior, iar cele exterioare sunt din tabla in culoarea timplariei ( gri antracit).

Tamplaria:
- usa de acces este securizata, cu finisaj venghe exterior si stejar pe interior.
- ferestrele si usa de la balcon sunt din PVC, profil SALAMANDER Streamline 5 camere culoare gri antracit cu geam termopan.
- usile interioare sunt celulare din gama Pinum SMART.

Instalatia sanitara

Baile sunt echipate cu vas WC suspendat, rezervor ingropat si lavoar cu semipicior IDEAL STANDARD - Tempo din ceramica alba, cada din polimetacril alb tip AQUA IDEAL STANDARD, cat si set accesorii baie. Apartamentele cu 3 camere au, in baia suplimentara, cabina de dus SANO TECHNIK, prevazuta cu inchideri din geam securizat.

Instalatia electrica

Este monofazica cu o putere instalata de 12/14 KW. Conductorii sunt din cupru in tub si ingropati in tencuiala.

Instalatia termica

Este din teava de polietilena reticulata PE-XA cu bariera de oxigen si insertie de aluminiu. Incalzirea se va face prin pardoseala fiind dimensionata pe incaperi pentru a asigura tempertura conform normelor in vigoare. Centrala termica functioneaza pe gaz si este de tip mural in condensatie VIESSMAN VITODENS cu o putere calorica de 24KW. Centrala este amplasata in bucatarie, iar controlul temperaturii se face cu un cronotermostat ambiental HONEYWELL.

Instalatia de telecomunicatii

Este realizata din fibra optica.

Instalatie de detectie si avertizare incendiu

Bucatariile apartamentelor sunt dotate cu un detector autonom de fum/ flacara, care realizeaza alarmarea sonora locala. Pentru spatiile comune de pe etaje, parter si spatiile tehnice, exista un sistem de detectie si avertizare adresabil.

Spatii Comune

Intrarile blocurilor sunt prevazute cu videointerfon. Pardoseala spatiilor comune este din granit cu o grosime de 2 cm. Ascensorul este SCHINDLER 3300 pentru 5/7 persoane, avand in dotare linie telefonica de interventie pentru avarie si deranjamente si functie de evacuare automata in cazul penelor de curent. Iluminatul spatiilor comune este realizat cu surse LED.

Parteneri